۱۳۸۸ فروردین ۳, دوشنبه

ژله سه لایه با تزیین دریا و ساحل

این ژله , یک لایه پنیر خامه ای و خامه و پودر بیسکویت در لایه وسطی داره و خیلی خوشمزه است . حتی میتونین بدون تزیینات - یک دسر ژله دو یا سه رنگ یا لایه ای از همین کرم خامه ای تهیه کنین و برش بزنین . مثلا از ژله قرمز و ژله زرد و سبز و یک یا دو لایه پنیر و یک لایه پودر بیسکویت درست کنین .....

مواد لازم :

4 بسته ژله آبی
پنیر خامه ای 200 الی 250 گرم
خامه نصف یک بسته 250 گرمی ( 125 گرم ) البته بنا به تمایل میتونین خامه رو بیشتر هم بکار ببرین .
بیسکویت ساقه طلایی یکعدد
کره 30 گرم
چتر کاغذی 2 عدد
پاستیل نواری رنگی ودر صورت تمایل گوشماهی و صدف شکلاتی
پاستیل ماهی بزرگ و کوچک تعدادی
درازه سنگریزه و توپی مقداری
پاستیل حلقه ای برای تیوپ نجات آبنبات و شکلات توپی شکل





بیسکویت ها رو توی غذاساز پودر کنین وحدود چند قاشق برای تزیین روی ژله بردارین و بعد باقی رو با کره مخلوط کنین و کنار بذارین . پاستیل نواری رو به شکل حوله و حصیر زیر انداز قطعه قطعه کنین . پنیرخامه و خامه رو مخلوط کنین و کنار بذارین .

دوتا از پودر های ژله رو با آب جوش تهیه کنین و مقدار آب رو کمتر از معمول بریزین ( نکته : چون می خواین زله رو مثل کیک برش بزنین - یک ورقه ژلاتین توش اضافه کنین تا سفت تر بشه ) و و در صورت لزوم با شکر مخلوط کنین .
بعد با آب کاملا سرد یا یخ مخلوط کنین و توی ظرفی مستطیل بریزین و توی جا یخی قرار بدین .



وقتی داشت می بست پاستیل های ماهی رو ( طوری که وقتی این ظرف رو وارونه کردین ته ژله رو به بالا قرار بگیره ) به دو سمت قرار بدین .( چون ژله دیگه مایع نیست دیگه ماهی ها تکون نمیخورن و برنمیگردن ) و دوباره توی جایخی یذارین خوب ماهی ها و ژله سفت بشه .

حالا مجددا ظرف رو در بیارین و از مخلوط خامه و پنیر یک لایه روی ژله بمالین و حالا روش یک ردیف هم پودر بیسکویت که با کره مخلوط شده بود بمالین . بذارین توی جایخی تا کره و پودر سفت بشه .( اگه سفت نشه مایع ژله بعدی رو که بریزین با هم قاطی میشن ! )



نکته :
چون لایه وسطی از خامه و پنیرخامه استفاده شد دیگه نیازی به تهیه زله با ماست نبود که ته دریا روشن دیده بشه تا ماهی ها مون به چشم بیان .

حالا دوباره با آبجوش ( کمتر از معمول ) دو تا از پودرهای ژله آبی رو مخلوط و در صورت لزوم شکر مخلوط کنین . و بعد با آب کاملا سرد ( یا یخ ) مخلوط کنین . با همون ظرفی که توش مخلوط کردین بذارین توی یخچال کمی خودش رو بگیره . وقتی مثل سفیده تخم مرغ داشت خودش رو میگرفت بیرون بذارین و آروم آروم روی پودر بیسکویت ( که درآخرین مرحله توی قالب ریختین ) بریزین . وقتی تموم شد ظرف رو به داخل جایخی برگردونین .

پس از حدود دو الی سه ساعت ( بستگی به درجه برودت جا یخی یخچال تون داره ) ژله کاملا بست - آماده تزیین هستش .
از پودر بیسکویت برای شن ها و ماسه های کنار دریا و از چترها برای آفتابگیر و ازپاستیل نواری برای حوله و زیر انداز و از سنگریزه و شکلاتها برای تزیینات لب دریا استفاده کنین .....

نکته :

اگه دوست داشتین میتونین از میوه جات قایق درست کنین و به جای اینها یکی دو تا قایق بادبانی وسط دریا بذارین ....

نکته :
اگه ظرف بلور قایق شکل هم داشتین که دیگه عالی میشه ....

نکته :
برای اینکه جهت تزیین زیاد از خامه استفاده نشه میتونین از اسمارتیزهای رنگی برای دور ظرف یا سینی استفاده کنین .


لینک آموزش انواع ژله ها و دسرهای ژلاتینه

در تالار گفتمان سفره خونه :

http://forum.sofrehkhune.com/forum338/


لینک آموزش شیرینی ها درآموزشگاه شیرینی و دسر

در تالار گفتمان سفره خونه :

http://forum.sofrehkhune.com/forum59/


پرتال وانواع شیرینی و دسرسفره خونه :

http://www.sofrehkhune.ir


۱۳ نظر:

  1. شبنم جون خیلی‌ خوشگل شده، دست گلتون درد نکنه. شاید باورتون نشه، من یه مدت تو اینترنت دنبال کیک استخر یا ساحل میگشتم، می‌خواستم درست کنم و روش رو با ژله آبی تزین کنم. که ماشالا شما زود تر از من دست به کار شدین. بازم ممنون که تجربه‌هاتون رو در اختیار ما میذارید

    پاسخحذف
  2. سلام شهره گلم ... خواهش می کنم قابلی نداره ... میگن دل به دل راه داره !
    با شناختی که ازت دارم مطمئنم اگه تو درست میکردی خیلی خیلی قشنگ تر از دسر من میشد ... انشاالله که سما جون هم حالش بهتر شده .
    ممنون از پیامت

    پاسخحذف
  3. سلام کدبانو
    سال نو مبارک
    ممنون از سایت بسیار زیبا و خوشمزه ات

    پاسخحذف
  4. سلام می خواستم بپرسم اگه ژله رو توی یخچال بزاریم تا ببنده اشکالی داره؟اخه توی جایخی ژله یخ نمی زنه؟

    پاسخحذف
  5. سلام من شهره مامان نیلوفر هستم خیلی ممنون از این زله زیباتون من برای تولد نیلو میخام درست کنم امیدوارم که خوبه بشه مثل شما

    پاسخحذف
  6. با سلام و تشکر
    شما خیلی کار جالبی کردید اما متاسفانه توضیحات کافی نیست اینکه ننوشته اید چگونه کیک ژله ای مانند آنچه در تصاویر می بینیم درست کنیم مثلا می شه کاملتر بگید که آن کیک های استخری چگونه درست می شود
    ممنون

    پاسخحذف
  7. مرسی خیلی خوب بود من درست کردم عالی شد

    پاسخحذف
  8. دستتون درد نکننه کارتون عالیه.فقط اگه می شه یه کم کارها را مرحله به مرحله بگید که مبتدی هایی مثل من هم بفهمند.ممنون ملیحه سادات

    پاسخحذف
  9. آقایونم می تونن از این کارا کنن ، ممنون از ژله زیباتون

    پاسخحذف
  10. سلام خیلی ممنون. فقط چطوری پودر بیسکوییت به جاهای دیگه پخش نشده؟منظورم اینکه حدفاصل پودر و ژله خیلی تمیزه.

    پاسخحذف
  11. دستتون درد نکن عالی‌ بود خیلی قشنگ و زیبا

    پاسخحذف
  12. دستتون درد نکن عالی‌ بود خیلی قشنگ و زیبا

    پاسخحذف
  13. سلام ممنون از تزیین جالبتون فقط ببخشید یه سؤال داشتم کره رو باید آب کرده با بیسکویتها مخلوط کنیم؟

    پاسخحذف